No

We use cookies to ensure you get the best online experience possible. By continuing to use this website, or closing this message, you are agreeing to our Cookie notice.

A welcome with a difference; contemporary scheme with a boutique, sumptuous and lavish twist at Derwent House, Sheffield

When the brief was presented, it was hard to envisage how what appeared initially as an interior design fitting for that of a boutique hotel, could work so perfectly in a Sheffield city centre multi-floor commercial office.                            

From design came the complex task of completely refurbishing 3 floors including reception, office suites, restrooms and staircases from what was a tired uninspiring building that cried out for a whole new lease of life.                                   

Walking through the main entrance you could be forgiven for feeling the pull to take a seat by the plush visitors area complete with fire, grey and gold colour scheme finishes, with ambient feature lighting, gold ceiling detail and numerous floor coverings. Such a mix of modern, contemporary bespoke furniture blending perfectly with sumptuous soft seating really sets the scene attracting a real sense of sophistication.                                                                                       

Coming soon... our full project showcasing this great refurbishment!         

22 August 2018


Back to news index

Newsletter sign up

Click here to see our Privacy Policy

Want to know more?

We'd love to hear from you