No

We use cookies to ensure you get the best online experience possible. By continuing to use this website, or closing this message, you are agreeing to our Cookie notice.

Projects

Progeny Group, Leeds

A project that truly captures the history of a Grade 2 listed building and mixes the sharp contrast with modern contemporary clean lines in the world of financial planning and law.  Stonehouse were awarded the project to design and deliver this 5 storey external and internal refurbishment within the heart of Leeds.

The Brief

The Progeny Group are a well respected organisation within the financial sector.

Our brief was to design and refurbish their newly acquired building to reflect their corporate standing and to make what was a tired, old listed building into 4 floors of vibrant contemporary space whilst maintaining the integrity of its classical, original features.

The Design Concept

Modern clean lines; beautiful crisp, well designed space was key to creating a concept that not only met every requirement structurally and aesthetically but also allowed for expansion to support Progeny's exciting growth strategy.

What We Delivered

We developed an inspiring, functional design throughout the building for the benefit of all staff and visitors alike.  From their grand entrance you are greeted by a welcoming white solid surface reception counter with feature lighting and a distinct air of quality and sophistication.  Glazed partitioned meeting rooms are situated either side providing privacy for clients and staff which house state of the art IT and audio equipment including interactive presentational facilities.

First and second floors are dedicated to office space and feature desking, chairs and storage solutions chosen to enhance the white and American walnut theme present throughout the building.  The toilets were refurbished on all floors to a high specification, including shower facilities.

The basement is an excellent reflection of the company's ethos for staff welfare.  It is home to a modern kitchen and dining facilities, soft seating, TV and relaxation/breakout areas.

This project was a true turnkey package and provided Stonehouse with the opportunity to demonstrate our versatile portfolio of services. 

A beautiful building has been upgraded to it's former glory and we are proud to have worked on such a rewarding scheme for the Progeny Group.

 

Want to know more?

We'd love to hear from you