No

We use cookies to ensure you get the best online experience possible. By continuing to use this website, or closing this message, you are agreeing to our Cookie notice.

Projects

Volkswagen, Milton Keynes

Taking creative thinking to the highest level in installing an amazing head office showroom and office space for a long standing client of over 20 years.

The Brief

Creating and showcasing their new head office showroom to an exceptionally high standard was top of Volkswagen's entire brief.  As car manufacturers with a reputation for quality and service, their refurbished premises needed to reflect exactly this in every element of the scheme.  Clean lines, crisp modern bespoke furniture and a high gloss yet warm, inviting atmosphere for both visitors and employees were key elements for us to focus on.

The Design Concept

As interior designers there is nothing more rewarding than having the opportunity to design and built a fit out project to such a high specification.  Fresh ideas and a visionary approach were the platform to developing this multi seating area and showroom environment that oozed sophistication and quality.  From bespoke furniture to glazed partitions; seating to highly polished flooring, this project was one where design played such a large part of the entire process.

What We Delivered

Our works consisted of complete fit out of the space, the design, manufacture and installation of unique pieces of bespoke furniture including a conical shaped central structure finished in polished plaster created an impressive yet hugely functional employee space whilst reception counters around it served as a 360 degree welcome for visitors.  Made in white Corian, they were curved and installed to fit seamlessly into position.  With matching bespoke cupboards, display and refreshment stands housing revolutionary iPad technology Top Brewer drinks facilities completed the look and feel that mirrored the brief perfectly and gave a real sense of luxury.

A mix of welcome areas, counters, soft seating lounge areas and separate seating for informal meetings were carefully positioned to be multi-functional for both visitors and employees to occupy according to their individual activities.

Visiting this project is an experience; you feel like 'you've arrived'.  It is what Volkswagen set out to achieve and we delivered just that; on time and within the agreed budget.



 

Want to know more?

We'd love to hear from you